Television Centre and Selfridges win RIBA London Awards

Recent News
May 20, 2019
Two of Stanhope's projects won awards at the RIBA London Regional Awards last night.
RIBA said of Television Centre:
"With design vision on a grand scale the client and architects have majestically celebrated this listed historic piece of modern architecture which now gives generously to the public realm."
and of Selfridges:
"With this redevelopment, Selfridges wanted to create the world's largest and most comprehensive destination for accessories, while transforming the store's east side with a monumental new entrance. To realise this vision, David Chipperfield Architects, brought a sensitive and intelligent solution to create a unique shopping environment, while strengthening the link to the street level and establishing a new and stronger architectural identity for the store."
More information regarding both projects and the other winners is available here: RIBA London Award Winners